Big news! Rocket League uoči Olimpijskih igara u Tokiju iduće godine! E da, i nismo bili na burger festu jer se predugo čeka i cijene su prepaprene za to poluiskustvo…

Sponzori 👇
🔩 Hardware partner: Acer
🖱️ Periferija i stolci: White Shark
👓 VR partner: HTC Vive

Good Game Shop 🛒

Društvene mreže 🔗
FB
IG
DISCORD

Sviđa vam se emisija? Podržite nas klikom na like i subscribe 👍 Imate pohvalu ili kritiku? Ostavite ju u komentarima ispod videa. Komentare čitamo!

Ševa:
Duki:
Kova:

Produkcija: Good Game Global
Voditelji: Duki420, Marko Ševa
Režija: Ivan Kovačić

source: https://pub-ed-inquiry.org

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://pub-ed-inquiry.org/category/giai-tri/

11 thoughts on “Zagreb Burger Festival | Rocket League na Olimpijskim igrama | Good Game Show S04E03”

 • Gledajte, cijene su paprene, ali je to klasicni primjer ponude i potraznje. Burger fest je postao pre popularan i ne mogu si dozvolit prodavači da burger bude 20 minuta jer bi gužve bile masovne. Sada, kada su cijene oko 50 kuna vi morate čekati na burger cca pola sata pa si sad zamislite kaj bi to bilo da su burgeri oko 20 kuna. Po meni je to propali sajam, nije dost tog odrađeno kak bi trebalo.

 • Osnove Elektrotehnike says:

  S obzirom da redovito jedem u Burger Baru, čiji mi se burgeri jako sviđaju, razočaran sam da su na BFu košali 20% više. A nemam svoj stol, nemam krov, nemam normalan wc i još se čeka predugo. Meh.

 • Kao netko tko je bio na burger festu 3. puta u 3 dana evo vam review.

  Skupo, morate biti uhljeb u državnoj firmi da možete ići na burgerfest. Najjeftiniji burger je bio 48kn, normalna cijena je 70kn za burger, a ako radite u saboru, možete uzeti double za 110kn.

  Fini su, osim jednog koji ima žlundre i suha peciva i naravno 62kn dođe.
  Atmosfera je bezveze, nasred festivala su stavili taj stage sa random izvođačima KOJI TAMAN KAD SAM DOŠAO JE POČEO PJEVATI PJESMU INFLUENCER MATER MU GLUPU.
  Bio sam u petak subotu i mislim da pon. Burgere sam čeko max 10 minuta, inače su oko 2 min.

  Summa summarum, mogo sam u mcdonalds otić na veći burger za 43kn i još dobiti papirić pomfri i piće

  P.S.
  Zemlja je ravna ploča.

 • Bio sam na svakom ZBF do sada, a ove godine brijem zadnji put. Stepo sam 2 glave za 2 burgera i 2 cuge, kaj je dobar obrok i cuga u resotranu, gdje sjedim imam normalan WC, nije gužva itd itd. Kad sam govorio da bi trebali burgeri biti ili veći ili manje koštati pa da se ponude testeri govorili su mi da ja ne kužim taj gastro šmek. Tako da očigledno nisam ciljana publika. A ove godine su me zadnji put vidjeli!

 • Cijene su definitvo prevec, sjecam se na otvaranju jedne pivovare u zg pozvali su par dobrih restorana sa pizzama/burgerima i cijene su bile 20-30 kn za normalan burger koji inace kosta na takvom festivalu minimalno 60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>